Portugese tegels in combinatie met vloerverwarming? Geen enkel probleem. Onze Portugese tegels zijn prima geschikt in combinatie met vloerverwarming…

De prijs van cementtegels wordt eigenlijk door 3 factoren bepaald:

  1. De maatvoering van de cementtegel
  2. Het aantal kleuren per cementtegel
  3. De complexiteit van het design

Alle prijzen staan per serie vermeld op onze portugese tegels pagina

Globaal kunt u er vanuit gaan dat men 1 liter impregneermiddel met kleurverdieper nodig heeft voor 5 m2 portugese tegels. Voor meer informatie :

Wat kosten Portugese tegels? Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Hoe kleiner de cementtegels worden, hoe duurder het is om deze te produceren. Ook de complexiteit van een design en het aantal kleuren hebben invloed op de prijs. Vandaar dat de prijzen variëren van € 55- € 85 per m2. Bij elke serie op onze Portugese tegel pagina,s staan de prijzen vermeld. We hebben nu ook een prachtige collectie Marokkaanse zelliges tegels aan € 87,50 per m2

1 doosje cementtegels weegt ongeveer 17 kilogram
1 m2 cementtegels weegt ongeveer 34 kilogram

Kunnen Portugese tegels worden toegepast op een badkamer? Een veelgestelde vraag, vandaar dat we er een apart pagina voor hebben gemaakt. Zie Portugese tegels badkamer

Neen, wij verkopen geen antieke Portugese tegels. De Portugese tegels die wij verkopen zijn nieuw. De antieke vloertegels die wij verkopen komen uit oude panden in België en Frankrijk.

Een veelgestelde vraag is of je Portugese tegels ook in je tuin kunt gebruiken. Daarom besteden we er extra aandacht aan op de volgende pagina: Portugese tegels buiten

Jazeker, breng voor meer inspiratie een een bezoekje aan onze social media pagina,s

Cementtegels en vloerverwarming? Geen probleem. Onze cementtegels zijn uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming…

Portugese tegels en vloerverwarming? Geen probleem. Onze Portugese tegels zijn uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming…

Een Portugese tegels outlet is niet meer noodzakelijk. FLOORZ hanteert altijd de scherpste prijzen en heeft altijd wel portugese tegels en cementtegels in de aanbieding

Neen, het onderhoud van de Portugese tegels en cementtegels is een koud kunstje. U mag zo vaak als mogelijk dweilen met onze Floorzeep. Dit is een neutrale dweilzeep voor wekelijks onderhoud om uw Portugese tegelvloer in topconditie te houden. Het onderhoud van Portugese tegels is dus niet anders dan bij  keramische vloertegels, alleen het middel om mee te dweilen is anders.

Het reinigen en schoonmaken van Portugese tegels voor dagelijks onderhoud gebeurt het beste met de Floorzeep. Deze is te koop in onze showroom. Als alternatief gebruikt u voor het schoonmaken van de Portugese tegels een neutrale zuurvrije zeep om de Portugese tegels wekelijks mee te dweilen.

Ja,wij verkopen ook goedkope Portugese tegels. FLOORZ heeft altijd cementtegels in de aanbieding. Kijk bij de button AANBIEDING om de laatste aanbiedingen te bekijken. Daarnaast biedt FLOORZ altijd de beste prijs voor haar Portugese tegels. Wij bieden de scherpste prijzen in de markt. Dit omdat wij zelf produceren en onze overhead kosten zo laag mogelijk proberen te houden.

Neen, wij verkopen geen oude portugese tegels. De portugese tegels die wij verkopen zijn nieuwe tegels. De oude tegels zijn vloertegels uit oude panden in Belgie en Frankrijk

Neen, FLOORZ heeft zelf geen tegelzetters in dienst en kan daarom geen portugese tegels plaatsen. Voor regio gebonden opdrachten zouden we een tegelzetter kunnen adviseren. Op internet is tevens veel videomateriaal te vinden omtrent het zetten van cementtegels

De dikte van onze cementtegels is 16 mm of 15 mm

We hebben een compleet advies opgesteld voor het plaatsen van onze Portugese tegels en cementtegels. Deze kunt u vinden in de footer van deze website onder de button Portugese tegels plaatsen. Tevens krijgt men een leg advies via de mail toegestuurd. Ook is er op internet veel videomateriaal te vinden over portugese tegels leggen.

Portugese tegels Limburg. FLOORZ heeft de grootste collectie Portugese tegels van Limburg

Natuurlijk is het mogelijk om de oude vloertegels bij u thuis te laten bezorgen. We pakken de oude vloertegels zorgvuldig in zodat er zo weinig mogelijk mis kan gaan tijdens het transport. In het weekend is het helaas niet mogelijk om de oude tegels te laten bezorgen. Kosten bedragen 79,95 euro tot 800 kg door heel de Benelux.
Globaal kan men aanhouden dat er tot 24 m2 oude vloer op een pallet past.

Natuurlijk zijn er uitzonderingen binnen de oude tegels, maar globaal kan men aanhouden: 1,6 cm dik voor de oude keramische tegels en 1,8 cm voor de cementtegels. Dit is de dikte indien de oude vloertegels zijn schoon gezaagd.

Dat antwoord is simpel: we kunnen de goedkoopste Portugese tegels en goedkoopste cementtegels aanbieden omdat we zelf producent zijn en de tussenhandel uit het proces halen. Verder proberen we onze overheadkosten zo laag mogelijk te houden. FLOORZ  Portugese tegels in Limburg biedt u dus de scherpste prijzen en garandeert de goedkoopste Portugese tegels in de markt.

Helaas verkopen wij geen losse oude tegels. Al onze oude vloeren zijn unieke stukken en worden daarom altijd in hun totaliteit verkocht.

Het fabricageproces van cementtegels is al eeuwenoud. Er wordt een cementmengsel in een tegel mal gestrooid. Daarop komt een motief mal met het gewenste patroon. In deze motief mal wordt een mengsel van vloeibare marmerpoeder gegoten. Zodra alle figuren zijn ingekleurd wordt de motief mal verwijderd en wordt het geheel onder hoge druk samengeperst. Het resultaat: een cementtegel. Cementtegels worden in verschillende landen gefabriceerd. Cementtegels zijn poreus en zullen moeten worden behandeld.

Er zijn verschillende redenen voor ons om onze oude vloeren in hun totaliteit te verkopen. We noemen er een paar: Ten eerste is de vraag naar onze oude tegels groter dan het aanbod. Ten tweede heeft een oude vloer altijd een verhouding tussen binnentegels en boordtegels. Als we gedeeltes van oude vloeren gaan verkopen, houden we bijna altijd ongunstige verhoudingen en restpartijen over. Onze administratie zal daarna ook weer kloppende gemaakt moeten worden. Als laatste kunnen we vermelden dat juist de grotere oppervlaktes oude vloeren (20 m2+) zeer moeilijk verkrijgbaar zijn. We willen deze unieke antieke vloeren dan ook graag behouden voor onze klanten die op zoek zijn naar een grotere oppervlakte of voor het gebruik in een totaalinrichting zoals bijvoorbeeld horecaprojecten of restauratieprojecten. Bijkomend voordeel van het niet splitsen van vloeren is ook dat men later geen gemengde oude vloer krijgt. Elke oude vloer is daarmee uniek wat betreft kleur en slijtage en komt gegarandeerd uit 1 ruimte of pand.

Ja, na 2 jaar voorbereiding is ons eigen atelier dan eindelijk een feit. Medio 2011 beginnen onze nieuwe ontwerpen langzaam binnen  te druppelen. Wij produceren authentieke en 100% handgemaakte cementtegels. Topkwaliteit tegen een concurrerende prijs. Dit kunnen wij doen omdat we het hele productieproces in eigen handen hebben en niet te maken hebben met tussenhandel. De unieke FLOORZ collectie is dan ook alleen maar te verkrijgen bij FLOORZ. Vele kleuren en motieven mogelijk.

Onze oude vloertegels zijn gemiddeld 100 jaar oud en destijds handgemaakt. Het is dan ook begrijpelijk dat de uitstraling van een oude vloer altijd imperfecties vertoond. Dit kan zich uiten in kleurverschillen, barstjes/scheurtjes en kleine beschadigingen of gebruikerssporen. Juist door deze tegels te hergebruiken en in een nieuw interieur te plaatsen, krijgt u de karakteristieke, levendige en authentieke uitstraling.
Bij de aankoop van onze oude vloertegels kan het zo zijn dat  u rekening dient te houden met een percentage tot 10% uitval.

Wij besteden onze uiterste zorg om garant te kunnen staan voor het product dat we afleveren.
Toch willen we u adviseren om uw bestelling altijd zelf te controleren. Eventuele reclamaties dienen binnen 48 uur bij Floorz via email te zijn gemeld.

n principe kunnen we vrijwel elk formaat produceren. Maar de meest voorkomende maten Portugese tegels zijn 20 x 20 cm en 14 x 14 cm. Verder bestaan de maten 10 x 10 cm, 15 x 15 cm en 17 x 17 cm. In principe hebben alle tegels dezelfde dikte namelijk 1,6 cm. Alleen de wandtegels zijn een stuk dunner. Hou voor de Portugese tegels een werkhoogte aan van ongeveer 2 a 2,5  cm. Dat is 1,6 cm voor de tegel en de rest  voor het lijm bed.

Onze Portugese tegels hebben een dikte van 1,6 of 1,5  cm. Dat geldt voor alle maten Portugese vloertegels die wij verkopen. Zowel de 20 x 20 cm en 14 x 14 cm variant hebben dezelfde dikte. Inclusief lijm moet men ongeveer een werkhoogte aanhouden van 2 a 2,5 cm.

Het productieproces voor beide cementtegels is in ieder geval gelijk. De Portugese tegels zijn echter veel beter van kwaliteit vandaar dat we geen Marokkaanse cementtegels in ons assortiment hebben opgenomen. De kwaliteit van het marmerpoeder dat we gebruiken voor de fabricage van onze Portugese tegels is van betere kwaliteit en ook de druk waaronder we onze Portugese tegels persen is hoger dan die bij Marokkaanse cementtegels. Daardoor krijgen we een gladder oppervlak en zijn de cementtegels veel minder gevoelig voor vuil en vlekken.

Jazeker. Deze instructies zijn terug te vinden onderaan op onze site onder het kopje BEHANDELING – tegels plaatsen. Hier staat precies beschreven hoe u onze Portugese tegels moet plaatsen en onderhouden. Ook krijgt u bij aanschaf van onze cementtegels de instructies meegeleverd. Wij adviseren u ( en ook de tegelzetter) altijd om deze instructies aandachtig door te lezen alvorens tot plaatsing van uw Portugese tegelvloer over te gaan.

Om de patronen zo min mogelijk te onderbreken, is het belangrijk een zo klein mogelijke voeg te gebruiken. Hou ongeveer een voegje van 1 mm aan. Dat is het mooiste…

Daar kunnen we duidelijk in zijn: Ja!
Afgezien van het feit dat er vlekken kunnen ontstaan als er vloeistof langs de randen in de tegels kan trekken, is het vanuit hygiënisch oogpunt belangrijk om een cementtegelvloer altijd in te voegen.

Jazeker!
Cementtegels dienen altijd te worden geïmpregneerd. Dit om de tegels te beschermen tegen vocht, vuil en vlekken. Alle noodzakelijke onderhoudsmiddelen hebben we in ons assortiment en worden met klem aangeraden aan te schaffen bij onze cementegels. Zo alleen kunnen we een leven lang plezier van uw Portugese tegelvloer garanderen.

Indien de cementtegels op voorraad liggen kunnen de tegels vaak per direct worden meegenomen. Afhankelijk natuurlijk van de hoeveelheid en dus het gewicht. Veel van onze klanten maken gebruik van onze transporteur die je bestelling netjes aflevert op een datum wanneer je de cementtegels het beste kunt gebruiken.Mochten er bepaalde modellen tijdelijk uitverkocht zijn of wil je een eigen vloer ontwerpen, reken dan op een levertijd van ongeveer 10 a 12 weken. Soms wat korter, soms wat langer. Wil je weten wat de actuele status is van een bepaalde tegel, neem dan even contact met ons op.

Tsja, een Range Rover is natuurlijk een andere auto dan een Fiat 500.
Per m2 kan men uitgaan van een gewicht van ongeveer 35 kg. Reken dan maar eens na.
Een gesloten busje is helemaal ideaal. Een aanhangwagen ook, maar hou er rekening mee dat je bestellig niet nat mag worden. De tegels zitten nl. verpakt in kartonnen doosjes.
Veel van onze klanten kiezen voor de optie bezorgen. Je kunt dan de tegels laten bezorgen op een datum die jou het beste schikt en je hoeft al dat gewicht niet 2 maal door je handen te laten gaan. ( 1 maal met inladen en 1 maal met uitladen)

Onze cementtegels zitten stevig verpakt in kartonnen doosjes

20x20cm cementtegels 12 stuks of 13 stuks per doosje = +-0,48 m2
14x14cm cementtegels 24 stuks per doosje = 0,47 m2

Alle bestellingen kunnen ook op pallet worden geleverd.
We beschikken over een heftruck die een pallet makkelijk in uw busje of aanhangwagen kan zetten

Bent u op zoek naar Portugese tegels in Antwerpen? Dan bent u op het juiste adres. Bekijk onze collectie Portugese tegels via onze website een laat uw bestelling gemakkelijk en snel in Antwerpen leveren.

Hoe kan ik het beste Portugese tegels kopen? Het beste kunt u een bezoekje brengen aan onze showroom voor een persoonlijk advies. Kleuren zijn toch altijd anders dan op een beeldscherm. Nog makkelijker is onze samples service. Vanuit uw luie stoel selecteert u op onze cementtegel pagina uw samples naar keuze. Bekijk de samples thuis en bestel eenvoudig via mail info@floorz.nl

Kunnen Portugese tegels ook worden toegepast in een toilet? Ja hoor, geen probleem. Bekijk hier alvast de huidige collectie cementtegels

Portugese tegels zwart wit. Portugese tegels in zwart wit behoren tot de meest klassieke tegels in onze collectie. Bekijk hier een voorbeeld van een klassiek zwart wit patroon. Maar er zijn er nog vele meer…. Bekijk ze hier

Waar moet ik op letten als ik Portugese tegels ga leggen? Hiervoor verwijzen we naar ons legadvies.

Kan ik Portugese tegels in mijn keuken leggen? Dat is geen probleem. Ook in andere ruimtes kunnen cementtegels prima worden toegepast.

Portugese tegels aanbieding. Hebben jullie ook aanbiedingen Portugese tegels? FLOORZ heeft altijd wel tegels in de aanbieding.

Portugese tegels blauw. Hebben jullie ook Portugese tegels met overwegend blauw kleuren? Die hebben we ook. Bijvoorbeeld deze tegels. Maar er is veel meer, in alle kleuren en maten. Kijk maar!

Portugese tegels badkamervloer

Portugese tegels gebruiken als badkamervloer? Geen probleem. Vergeet niet dat uw badkamervloer meestal bloot voets wordt belopen. Een portugese tegelvloer in een hal bijvoorbeeld, is veel meer aan vuil onderhevig.

Portugese tegels bestellen

Portugese tegels kunt u eenvoudig bestellen via ons mailadres info@floorz.nl

Zoek eerst een geschikte vloertegel uit en maak gebruik van onze samples service

Portugese tegels België. Wij leveren onze cementtegels door heel België. Bestel eenvoudig samples via onze cementtegel pagina

Portugese bouwmarkt. Wilt u deskundig advies, goede service  en en grote keuze tegen vergelijkbare prijzen? Dan bent u bij FLOORZ aan het juiste adres. Daar kan geen bouwmarkt tegenop! Neem alvast een voorproefje en bekijk onze actuele collectie Portugese tegels

Portugese tegels dikte. De gemiddelde dikte van onze Portugese tegels is 16 mm of 15 mm dik. Bekijk onze voorraad cementtegels

Portugese tegels douche. Portugese tegels gebruiken in een douche? Waarom niet. Kijk hier maar eens hoe je cementtegels in een badkamer kunt gebruiken…

Op bent op zoek naar…

Portugese tegels ervaringen. Kijk eens hier of google eens wat rond… er is genoeg info te vinden.

Verkopen jullie ook castelo tegels? Nee, wij verkopen geen castelo vloertegels. Wij verkopen alleen A-kwaliteit tegels die gefabriceerd zijn in ons eigen atelier.

Verkopen jullie ook azule Portugese tegels? Nee, wij verkopen geen azule cementtegels.

Portugese tegels gang.

Portugese tegels groothandel. Hebben jullie een groothandel in Portugese tegels? Ja, wij zijn tevens groothandel in cementtegels. Neem contact met ons op voor meer informatie…